Hunnebostrand

Det här med TV på turné är lite av ett lotteri. Jag har antenn och ett boxerabonnemang så varje morgon för jag söka på TV:n efter nya kanaler och det är spännande! Ibland har jag allting, ibland bara SVT1 och SVT2 och ibland bara TV4, TV7 och några till. Jag har även kommit på att på kvällarna när tältet när nere funkar det ibland med att göra en sökning till och se om jag får in några nya kanaler om jag inte redan fått dem. Tack och lov så har jag en även i Ipad så får jag inte inte några kanaler kan jag alltid se nyheterna på den! Ni som känner mig vet att jag måste se nyheterna åtminstone en gång om dagen!.

Just nu är det en italiensk film på tv vilket får mig osökt att tänka på Roberto Fazzini i Italien som trycker våra stora affischer. När jag började här på Maximum ringde vi väldigt mycket till varandra och ibland när han var på väg hem från kontoret och var på ett väldigt gott humör ringde och inledde samtalet med ” Buonasera miss Helena, this is Roberto Fazzini calling from Italy” och jag svarade på skämt,”Italy 2 points, Italie deus points” ni känner igen det från Eurovision finalen. Det blev alltid tyst en sekund eller två och jag förstod att han inte fattade vad jag menade. Han måste tänka att det var en väldigt konstig  tjej Bengt hade anställt på kontoret. Något år senare var det dags för Eurovision och jag sa till Roberto att titta på det, det är inte lika stort i Italien som i Sverige. Det är något jag är uppväxt med berättade jag för honom. Han ringde på måndagsmorgonen och skrattade gott nu fattade han äntligen varför jag alltid svarat ”Italien 2 poäng”  på både engelska och franska när han ringde till mig!

IMG_0259 Gässen på väg till föreställningen i KungshamnIMG_0261och här kommer våra kossor! IMG_0256IMG_0267Max Weldy på väg till finalen i Kungshamn. IMG_0265KungshamnIMG_0264IMG_0258IMG_0254Här bygger vi upp i Kungshamn IMG_0277och här monterar vi ner i Hunnebostrand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *