Knivsta

Det gäller att informera alla berörda om allt, det lärde jag mig i måndagsmorse kl 03:30! När jag åkte iväg till Åland i torsdagskväll tog jag med mig Virves husvagn för att spara plats på extra turen som vi hade chartrat på torsdagsnatten till Mariehamn. Jag missade dock att informera Marek vår tältmästare tydligt att jag inte tar med mig hennes husvagn tillbaka till Sverige!

Så klockan 03:30 på måndagsmorgonen när jag sov som godast på hotellet i Mariehamn ringde Virve och undrade var hennes vagn var… Efter lastbilen som normalt drar hennes vagn om jag inte är på plats var sockervaddsvagnen! Virve kunde tack och lov sova i Bengts vagn, det var inte problemet, problemet var att i hennes vagn låg datorn till kassan och den måste vara på plats i Sverige innan klockan 12! Så jag kunde inte ta vagnen för jag skulle inte vara tillbaka i Sverige förrän efter kl 3 på eftermiddagen. Vi kom på att Mårten som normalt jobbar på reklamen men har varit med oss här i Mariehamn kan ta vagnen, han skulle åka med 0830 färjan från Mariehamn.

Så där låg jag helt klarvaken på hotellet i Mariehamn halv 4 på morgonen, och jag skulle ringa Mårten kl 5. Jag satte på TV:n och fick såg finalen på 400 meter och den spännande finalen på 100 meter av OAS sändningarna innan jag ringde Mårten kl 5. Han var tack och lov uppe så jag kunde berätta för honom om vårt problem och sedan somna om i ett par timmar fram tills det var dags att gå upp vid 9 tiden. Man lär så länge man lever…IMG_0463Masterna är uppe i KnivstaIMG_0465Tälttaket uppe i Knivsta en stund senare. IMG_0466Max Weldy backstage fotar av Avisen så han vet vart han ska åka imorgon. IMG_0467Tältet monteras ned i Knivsta.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *