Mariehamn

Nu är klockan snart 12 finländsk tid på söndagskvällen och nästan hela cirkusen har åkt iväg till Eckerö för att ta färjan till Grisslehamn med Eckerölinjens extra tur nu i natt. Kvar här i Mariehamn är artisterna som kommer att åka med första färjan imorgon bitti kl 08:30. Jag har checkat in på ett hotell i Mariehamn för imorgon skall jag gå till banken och växla in alla mynt vi fått och sedan ta färjan till Sverige kl 13:30.

IMG_0410 Mårten strax innan vi åkte iväg till Mariehamn. IMG_0424 Här kommer färjan till GrisslehamnIMG_0425 vi lastar i Grisslehamn IMG_0426 IMG_0428 Mariehamn

IMG_0430 Goda Popcorn!

IMG_0434 Juan är alltid glad och redo för föreställning! IMG_0435Backstage i Mariehamn strax innan föreställningen börjar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *