Årjäng

Nu märks det att det börjar närma sig säsongslut, idag betalade jag ansökningsavgiften för de sista polistillstånden jag sökt och idag fick jag roliga bilder från vårt tryckeri när de skickar iväg de sista gruppkorsbanden. Jag har inte tänkt på vad som egentligen händer när jag skickat iväg beställningen till posten på gruppreklamen och fått bokningar tillbaka. Jag kollar igenom dem och skickar dem vidare till tryckeriet. Sedan är det ”over and out” för min del, men det var kul att få dessa bilder från tryckeriet idag! Camilla som jobbar där har haft stenkoll på vår turné och ringt mig ibland och frågat ”är det inte dags för nya gruppkorsband snart”. Kanonbra att ha ett tryckeri som har koll på mig och vår turné! Här kommer Camillas bilder och lite andra bilder jag tagit sedan sist. IMG_0759Vår gruppreklam. IMG_0758IMG_0762Postnissen lastar gruppreklamen sista gången för i år! IMG_0529 IMG_0532 IMG_0536 Kristinehamn i tisdagsIMG_0539 Tältet på väg upp i ArvikaIMG_0538 Kristinehamn i förrgårIMG_0546 IMG_0549 Veckans Avis sitter uppe backstage IMG_0553Backstage idag i ÅrjängIMG_0551IMG_0546  Ebba under insläppet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *