Tibro

Eller Tibor som jag av någon mystisk anledning alltid brukar skriva. Det har hänt att jag skrivit så både till tidningarna när jag bokat annonser, på våra skyltar och även på hemsidan. Tack och lov har jag eller någon annan upptäckt att det står fel innan det har gått i tryck! Här i Tibro bjöd Janeric Dahlin på lunch som vanligt. Janeric är cirkusintresstrad och dessutom en väldigt duktig fotograf och tar mycket bra bilder. En del av hans bilder finns här på bloggen under åren som gått.

Igår i Skara fyllde Ebba Frank 20 år och det firade vi med kaffe och väldigt god tårta och blåbärspaj i hennes vagn på eftermiddagen.

Bert Karlsson hade som vanligt köpt ett ganska stort antal biljetter till föreställningen till sina flyktingar han har här i Skara. Jag har skrivit om det förr, men det tål att upprepas, att det skrivs en del om Bert och hans flyktingboenden, men han är aldrig knusslig när vi är i närheten av hans flyktingeboenden!  Han hyr bussar och köper biljetter till alla på hans boenden som vill komma och se föreställningen.IMG_0582 Utanför förköpet i på Scala Teatern i KarlstadIMG_0597 Åmål i lördags IMG_0601 IMG_0604 Bakifrån i SkaraIMG_0606 Ebbas goda kakor! IMG_0609 Skara i måndagsIMG_0631 Max WeldyIMG_0632 På väg till Tibro IMG_0634 Tibro idagIMG_0638 Eros in actionIMG_0640 Tibro idagIMG_0643Tibro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *