Eksjö

Det märks att det börjar närma sig turnéslut. Min telefon ringer inte alls lika mycket som tidigare. Häromdagen trodde jag på fullaste allvar att det var något fel på den eftersom det inte ringt ett enda samtal och klockan var över 9! Fast ibland undrar jag om alla tror att vi jobbar dygnet runt, det händer titt som tätt att min telefon ringer sent på kvällarna och det är vanliga frågor om biljetter. Jag svarar så gott som alltid för det kan vara någon från kvällens publik som glömt en tröja, jacka, paraply eller glasögon, och det händer ganska ofta vill jag medge. Men man kan ibland undra om man förväntar sig ett svar när man ringer klockan elva på kvällen till ett företag och frågar om biljetter till en föreställning en vecka senare?!

Jag minns för några år sedan när jag ringde till nummerupplysningen och frågade efter numret till en kommun på en lördagsmorgon, detta var före iphonens uppkomst. Till svar fick jag av nummerupplysningen att ”men XXX kommun är ju inte öppen nu” Men på telefonsvararen hos kommunen brukar de upplysa vart man skall ringa om det är akut med  vatten som det var i detta fall för oss!

Även jag fyller år en gång om året och det är idag den 2 september. Det firades med tårta innan insläppet här i Eksjö och även orkestern kom och spelade för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *