Åstorp

Idag åkte jag till posten och skickade iväg de sista vinnarbiljetterna för Göteborg. Det märks verkligen att vi börjar närma oss säsongslut. Så gott som dagligen kommer artister och musiker och vill att jag skriver ut deras biljetter de har bokat på nätet. Alla har internet men inga har har en skrivare, som jag har på kontoret.

Inne på kontoret har vi numera ett nytt intresse, Pokemon Go…. Spelet där man skall fånga olika figurer med mobilen. I lördags hjälpte jag Virve att installera det på hennes telefon och vi gick ut för att fånga några Pokemon. Ni skulle ha sett Mareks min när jag och Virve kom gående med våra hundar och mobilerna i högsta hugg över cirkusplatsen. Att det just då fullständigt vräkte ner regn bekymrade oss inte. Marek trodde vi var helt galna innan vi förklarade vad vi gjorde. Virve är en riktig tävlingsmänniska och vi har en tävling vem som leder när vi kommer till Göteborg nästa helg. Även om jag leder just nu vet jag att jag måste ligga i om inte Virve skall slå mig!

Hela säsongen har jag tänkt att jag måste lägga upp en film på Max Weldy när han kommer åkande på sin cykel som han har satt en liten motor på. Han väcker verkligen uppmärksamhet när han far fram på sin cykel. Idag här i Åstorp lyckades jag äntligen!

Här kommer också lite bilder jag tagit den senaste tiden:

IMG_0665 På väg in till platsen i Älmhult IMG_0666 Mera ÄlmhultIMG_0667 Ännu mera Älmhult IMG_0669 Bröderna Rodriguez. Foto: Janeric Dahlin IMG_0679 Våra lamadjurIMG_0681 Alain Alegria. Foto: Janeric Dahlin IMG_0685 Åstorp idag på förmiddagen. IMG_0687 Vi monterar ned tältet i ÅstorpIMG_0688Tältet på väg ned när jag är ute på Pokemon jakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *