Älvsered i oktober

Nu har vi varit hemma snart 4 veckor och tiden har bara rusat iväg. Första veckan hemma i Älvsered tvättade vi tältet och allt material och packade in det i magasinen. Jag ställde av alla bilar och betalde ut de sista lönerna och flyttade tillbaka kontoret från vagnen in i kontorsbyggnaden. jag fick hjälp med att flytta över allt, men sedan skall det sorteras och ställas på rätt plats och det tar sin tid. Veckan därpå satt jag inlåst med Helena som sköter vår ekonomi och stämde av allt efter säsongen och sedan tog jag en veckas välbehövlig semester. Semester och semester, jag skulle ta hand om allt jag haft i vagnen under säsongen hade jag tänkt, men jag fick en ordentlig inflammation i örongången så det blev några läkarbesök också.

Men sedan i måndags är jag tillbaka på kontoret och börjar så smått planera för nästa säsong igen, fast det går i ett låååångsamt tempo just nu vill jag medge.

Jag har rotat runt bland alla foton jag tagit under årens lopp och här kommer några bilder: IMG_0744 IMG_1598 (1) IMG_3021 IMG_0876

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *