Göteborg

Denna vecka har gått med rekordfart vill jag medge, och imorgon ger vi säsongens sista föreställning här på Heden i Göteborg. I tisdagskväll åt jag middag med mina två bröder, David bor här i Göteborg och vi har de senaste åren ätit middag på restaurang Kometen här i Göteborg när jag varit här med cirkusen. I tisdags kom även Henrik hit från Borås och vi alla åt traditionsenligt Wienerschnitzel på Kometen. Jag kan verkligen rekommendera Kometens Wienerschnitzel!

Inne på kontoret är det lugnet före stormen fast stormen pågår förfullt, ungefär så skulle jag vilja uttrycka de sista dagarna. I torsdags kom jag till kontorsvagnen vid halv 10 tiden och jag tänkte att idag hinner jag med mycket, det är bara två samtal jag skall ringa som är viktiga sedan kan jag börja gräva i mina ”skall göra när jag har tid” högarna. Det var med nöd och näppe jag hann med mina två samtal för både artister och anställda kom och  frågade om än det ena än det andra och det måste ske på en gång! För om några dagar åker de hem och de vill ha hjälp med olika saker, varför de inte frågat tidigare kan jag undra. Men så är det varje säsongavslut och att jag inte lärt mig kan jag fråga mig också!

Ikväll kom jag just på att detta är sista kvällen jag sover i min vagn för i år, extra skönt att veta att jag inte heller behöver gå upp 10 över 6 imorgon utan kan sova ett par timmar till, vilket jag kommer att göra, det kan jag lova! IMG_0799 Ebba och Nadine backstageIMG_0795 Lång kö i Mölndal igårIMG_0796 IMG_0797 IMG_0802 Alex Sirbu är väldigt intresserad av sin mobil innan föreställningen. IMG_0803 IMG_0811Lördag morgon på Heden i Göteborg.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *