Varberg

Nu har vi kommit fram till Varberg där vi skall ge en föreställning imorgon måndag, sedan är det Göteborgstrakten som gäller fram tills helgen då vi avslutar årets turné på Heden som vanligt.

I fredags var jag över i Köpenhamn och var på Biljettforums kontor, det är Biljettforums system vi använder för vår försäljning på nätet och ringer ni och beställer biljetter på telefon så kommer ni faktiskt till Danmark där cellcentret ligger. Jag träffade tjejerna som sitter och svarar på era frågor och även de som som jobbar på supporten och som hjälper mig när jag har frågor om systemet. Jag lägger upp det mesta helt själv men ibland rör jag till det och då är det bra att veta att jag kan få hjälp på en gång. Det är svenska killar och tjejer som jobbar där så språket är det inga problem med tack och lov för danska är min starka sida. På den tekniska supporten är det dock bara dansk personal då föredrar jag engelska istället. Virve, Mona och Josefin har ibland varit lite frågande när tekniken har krånglat och jag ringt för hjälp och pratat engelska, men för mig är det så mycket enklare.

Biljettforum ingår i samma koncern som Nordisk Film och delar väldigt charmiga lokaler med dem i Köpenhamn. Jag fick även en guidning runt i lokalerna och fick se en av de första danska stumfilmerna samt klipp från Olsen-banden filmerna som är förlaga till Jönsson filmerna här i Sverige. Verkligen en intressant dag i Köpenhamn!

IMG_0723IMG_0745 Andrejs Fjodorovs och Josefin inne på Hedbergs bil under lördagen. IMG_0734 Francesco dirigerar orkestern. IMG_0765 Max Weldy är väldigt fotointresserad och tar väldigt många bra bilder. IMG_0764 Juan med säsongens sista ”Weekly Avis”. Varje söndag sätter vi upp en veckoavis backstage med veckans platser. IMG_0759-1 Jag och Hugo på promenad i Malmö. IMG_0742 Francesco spexar på Hedbergs bil, här med Ebba. IMG_0730  Vi bygger upp i Malmö. 768B48E4-1DF0-4B58-96A2-DB451BDC2C0EMycket Francesco nu, här ett foto backstage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *