Inte många dagar kvar…

Nu är det verkligen full fart här i Älvsered. Vi åker kors och tvärs och hämtar, lämnar, fixar och köper saker. Älvsered ligger mitt i ”ingenstansland” så här inför premiären känns det som. Det är 5 mil till både Falkenberg och Varberg, 7 mil till Borås och 11 mil till Göteborg så det blir en del åkande. Vi har ju viss rutin på allt så det löper på ganska smärtfritt men ibland hänger det upp sig. Det gjorde det idag när jag skulle ringa och beställa matta till pistkanten. Alltså ”ringen” som går runt manegen som vi har typ nålfiltsmatta på.  Jag måste medge att det är inte första året jag köper en sådan, men var köper man den?! Jag har en svart bok där jag brukar skriva upp bra saker, kundnummer hos olika företag, vart jag ringer för att beställa olika saker, och vad jag köper av vem osv osv. Men inte den röda mattan…! Ringde några företag som jag trodde det utan napp, så det slutade att Curt visste var han hämtat den i Varberg för två år sedan så han åkte tillbaka dit. Skall skriva upp det i min bok i morgon!

Nästan alla artister har kommit, avslöjar imorgon vem som vann tävlingen ”Vem kommer först till Älvsered”

Något som förgyllde hela min dag idag var en mamma som ringde och ville veta vad vi har för djur och och hur det är med djuren.  Jag berättade att ni sedan några år tillbaka inte har några vilda djur, utan enbart hästar, hundar, åsnor och kameler för att nämna några. Vidare berättade jag precis hur det går till hos oss att djuren går ute i hagar hela dagarna, vi tar in dem innan föreställningen, hästarna tvättas och ryktas och gör inga onaturliga saker i manegen och är i stallarna över natten. Stort tack till dig som ringde och frågade och inte bara tror på allt som finns på nätet! Önskar verkligen att fler gjorde detta och inte går på alla falskheter som cirkulerar utan tar reda på fakta!  Lite justeringar sedan sitter den som en smäck på Sandu!  I år har vi dubbla master då vi har höglina.  Undrar vad detta är?  Lugnet framför stormen på platsen i Älvsered. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *