1 vecka kvar tills premiären

Nu är det bara en vecka kvar och nu har nästan alla artister kommit, Kimo kommer imorgon och Diorios motorcyklar på lördag förmiddag. I morgon förmiddag kommer även orkestern. Vi har också haft besök av två djurskyddsinspektörer från Länsstyrelsen som har kontrollerat alla papper och pass vi har på djuren, sett stallarna, transporterna och rasthagarna. Emma Kjellerup och  Carina Bengtson från Länsstyrelsen, vår veterinär Ionel Barbos och Inger von Schedvin sitter och går igen alla pass och papper om våra djur.

När jag var inne i tältet idag höll Trio Alhambra på att öva som bäst och jag tog några bilder nästan direkt under deras höglina. Här har Fransesco precis kommit till Älvsered.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *