Dagen innan premiären

Min dag har gått i 180 hela dagen kan jag tycka. På förmiddagen var Per Myrén här från Räddningstjänsten i Falkenberg och kontrollerade brandsläckare, utrymningsvägar, och allt annat brandkåren kontrollerar. Tidigare i veckan hade vi kontroll av all vår elutrustning. Jag har noterat det tidigare år men det tål att upprepas att kontrollen av publikens säkerhet under våra föreställningar och vår egen säkerhet gällande elen går betydligt snabbare än kontrollen av djuren som tar men eller mindre en hel arbetsdag.

Imorgon kommer Radio Halland hit och direktsänder från cirkusplatsen från kl 0745 så är ni morgonpigga kan ni säkert lyssna på det på webben, jag kommer också att länka till reportaget här i bloggen.

Under eftermiddagen har jag även flyttat in i min nya kontorsvagn som är lite mindre än den förra och nästan fått ordning på allt. (hoppas jag…) Nu skall bara skrivare och skanner spännas fast i skrivbordet så är vi redo för turné! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *