Premiär!

Nu är premiären gjord i ett så gott som fullsatt tält här i Älvsered. Fråga inte mig så mycket om föreställningen ännu för jag hann inte så mycket av den. Jag gjorde i ordning kontorsvagnen inför avfärden imorgon så allt var packat och fastspänt. Om någon veckan går allt på rutin men inte ikväll.

Idag fick jag troligtvis en av de knasigaste mailen jag någonsin fått av en kommun där vi har ansökt om att hyra en grusplan för cirkusföreställning. Från en handläggare på kommunledningskontoret fick jag meddelande att om vi ämnade parkera på den hyrda ytan, dvs grusplanen, behövde vi söka dispens från trafikenheten!!!! Jag pratade med handläggaren och förklarade att vi är en cirkus och vi har ett antal bilar som måste parkera på grusplanen och så har vi gjort de senaste 10 åren. Den stackars handläggaren som drabbades av min upprördhet var nyanställd och visste inte mycket mer än att jag fick numret till handläggaren på trafikenheten. Jag hann inte ringa upp igen under dagen men jag lovar att berätta hur detta kommer att utveckla sig.

En som däremot inte behövde söka någon som helst dispens för att parkera på cirkusplatsen var Pierre Heramb som kom med sitt fantastiskt fina positiv och förgyllde vår premiär. Klippet är lite kort, men Pierre kommer kanske igen till oss och då skall jag filma längre.

En reaktion på “Premiär!

  1. Grattis till premiären!!
    Kul att ni är igång. Trots snöfall här i huvudstaden dagen till ära, är det alltid ett säkert vårtecken när Cirkus Maximum har premiär. Vi ses i Stockholmsområdet i maj! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *