Bro

Sedan sist har vi varit i både Bålsta och Västerås. I Bålsta var vi pågen ny plats vid Gransäterskolan då det var Valborgsmässoeld på den vanliga platsen, Gröna vallen mitt i Bålsta. All heder till Habo kommun som istället för att säga att ”platsen är upptagen och ni får komma en annan dag” erbjöd en alternativ plats, dessutom fick vi välja på två olika grusplaner!  Det har jag aldrig varit med om tidigare att en kommun är så tillmötesgående! Önskar verkligen att fler kommuner var sådana.

I veckan blev jag uppringd av tidningen Trailer som undrade om det stämmer att vi i cirkus och tivolibranschen bogserar bilar för att spara diesel! Jag vet inte hur detta har uppkommit men orsaken till att vi ibland bogserar en bil är att i bilen finns material som vi behöver till föreställningen. Vi bogserar bilen till nästa plats och lagar bilen när vi kommit fram då vi har mekaniker med oss, för vi har varken tid eller råd att lämna in den på en verkstad en dag eller två. Detta är orsaken och ingenting annat! Den magiske mästaren Joe Labero kom på besök i Bålsta.  Vi packar ihop i Västerås.  Fördelen med att ha thailändska kollegor är att ibland får jag god mat serverad på kontoret!  Vi bygger upp i Bro Diorios motorcyklar står redo i Västerås Redo för föreställning! Kimo och Sandu njuter av det goa vädret i Västerås!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *