Uppsala

Inför varje säsong söker jag arbets och uppehållstillstånd för våra artister som kommer från länder utanför EU. När artisten fått sitt beslut skall hon/han gå till en svensk ambassad för att lämna biometri, dvs foto, namnunderskrift och fingeravtryck, till uppehållstillståndskortet som Migrationsverket sedan tillverkar numera istället för ett klistermärke i passet.  Sedan några år tillbaka är det bara ett fåtal Svenska ambassader inom EU som kan utfärda dessa kort, såsom Paris, Berlin, Rom och Aten och oftast är de artister vi engagerar redan inom EU och har uppehållstillstånd i det landet de är i. Då kan de komma till Sverige och de lämnar biometri när de är här och idag var det dags när vi var i Uppsala och jag hade sedan tidigare bokat tid hos Migrationsverket för detta.

Jag åkte iväg med alla 4 killarna i Diorios motorcyklar, Kimo och Hector i Duo Solys.

En glad Kimo på Migrationsverket!

Mitt kontor kommer på rätt plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *