Köping

Igår tänkte jag att nu är äntligen våren på väg då solen tittade fram en stund, men tji fick jag! Idag har det snöat lite grann, regnat, blåst och varit kallt hela dagen. Jag tycker också att jag inte kommit in cirkustempot ännu fast vi varit ute snart en månad. Normalt under turnén brukar jag kunna sova en stund på eftermiddagen men jag har inte lyckats somna så jag är med andra ord ganska trött på kvällarna och har gått och lagt mig direkt efter föreställningen. Idag somnade jag dock en stund på eftermiddagen så nu är jag pigg och kan blogga. Under dagarna på kontoret ringer telefonen hela tiden och det är mail som skall svaras på så det blir aldrig tid till att blogga.

Jag har bloggat nu i ganska många år och nu ställer jag frågan till er läsare om det är något ni vill att jag skall blogga om som jag inte bloggat om?  Det är bara att fråga på så  skall jag försöka svara på det mesta! Enklast är om ni skriver er fråga i kommentatorsfältet här på bloggen.

Här lite bilder från de senaste dagarna Sol i Örebro Alexander Lichner in action  Rolig reklamskylt! Vi bygger upp i MariestadEn av våra tre hammare som vi slår ner våra ankare med.

2 reaktion på “Köping

  1. Hej Helena.
    Du efterlyser frågor och jag har en. Är diametern på en
    cirkusmanege alltid 13 meter (som Philip Astley räknade ut var det bästa) oavsett tältstorlek och antal platser på gradinen?

    • Hej Christer!
      Det var en mycket bra fråga som jag måste ta hjälp av experter för att svara! Återkommer till dig med svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *