Timrå

Nu har vi kommit till Timrå dit vi åkte efter föreställningen i dag i Östersund. I Östersund finns min favoritskoaffär där jag som alltid hittade skor. Jag hann även med ett kort besök hos familjen Netterström på Frösö Zoo innan vi åkte vidare till Timrå.

Ljusdals Posten hade i tisdags ett reportage inför vårt besök i Ljusdal i onsdags. I reportaget uttalade sig Yvonne Oscarssson även hon en vänsterpolitiker som har motionerat i fullmäktige i Ljusdal om att kommunen inte skall hyra ut mark till cirkusar med djur. Jag lägger henne till min lista ”politiker som vet hur det är på cirkus fast de aldrig varit på en cirkus” efter hennes uttalande att ”djuren forslas runt och bestraffas för att göra konster” En annan person på denna lista är Charliene Kiffer även hon Vänsterpartist fast från Hudiksvall.

Vad jag däremot vet är att Yvonne Oscarsson är ordförande för omsorgsnämnden i Ljusdals kommun sedan februari 2016, alltså i över 15 månader vilket är en ganska lång tid. Cirkusdjur skall vara ute i hagar varje dag, men de dementa boende på särskilda boenden för dementa kommer inte ens ut en gång per vecka! Ordföranden i omsorgsnämnden heter som sagt Yvonne Oscarsson och bör ägna sin tid åt viktigare saker som tex att de äldre skall ha möjlighet att komma ut i friska luften varje dag om de vill det!  Våra hästar i Ljusdal Fransesco busar med publiken i Östersund Alexander Lichner Marek lagar kiosktältet. Vi bygger upp i Ånge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *