Sigtuna

Detta var sista Stockholmsplatsen för denna gång, jag måste erkänna att visst är det skönt med korta resor mellan platserna, men samtidigt kommer allt bli så mycket enklare för mig. Enkelt att åka in till stan, enkelt att hitta överallt, enkelt att parkera och väldigt trevligt och roligt att träffa uthyrare och markägare utefter vår resa norrut. På torsdag är vi i Ljusdal och  jag har redan haft flitig kontakt med Curt-Olof som är en eldsjäl i folkparken i Ljusdal och vi kommer som vanligt att äta en god lunch tillsammans.

Bengt driver som många av er vet även ett grossistföretag inom ridsportbranschen och ibland måste han åka ner till kontoret i Älvsered, vilken han gjorde idag. Albin Ganovic var hans stand in under föreställningen och även om Albin var väldigt nervös innan föreställningen skötte han det bravur!

Här Manegen görs i ordning inför föreställningen.  Albin Ganovic och Fransesco Tältvagen i Huddinge Cirkuslivet är gott!  Sollentuna i lördags och det var äntligen varmt! Duo Solys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *