Sista dagen på sommarpausen

Idag och igår kväll kom nästan alla tillbaka i Älvsered, det har varit lite logistikarbete med att hämta alla på flyg och busstationer men tack och lov har vi lite rutin på det. Jag har varit i någon form av ”sommarpauskoma” det upptäckte jag ganska bryskt idag när Marek ringde till mig när jag var på väg till Älvsered i morse. Han bara undrade när tankbilen kommer och fyller upp vår tankbil! Hade jag inte haft en tanke på vill jag villigt erkänna, att vi behövde diesel också! Tack och lov har vi världens bästa leverantör av diesel som löste det på mindre än en timme, vi fick åka iväg till Mjöbäck 1 mil från Älvsered och möta upp tankbilen så löste det sig också.

Idag fick jag packa ihop kontorsvagnen och även min egen vagn då jag åkte hem ikväll och kommer till Svenljunga imorgon förmiddag. Kändes lite ovant men rutinen satt i ryggmärgen.

Francesco har varit i Grekland där vädret har varit betydligt bättre och lagt upp den ena bilden efter den andra när han njuter i solskenet i Grekland! 

Kimo är lycklig att vara tillbaka i Älvsered.

Vi fyller upp vår tankbil. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *