Sommarpaus

Vi har haft sommarpaus nu i 14 dagar och det är 4 dagar kvar innan vi startar igen i Svenljunga på fredag. Några artister har stannat här i Älvsered och några har åkt iväg hem.  All teknisk personal och alla musiker har åkt hem och kommer tillbaka nu i veckan. Här i Älvsered är det med andra ord väldigt lugnt och stilla just nu.

Jag trodde att jag skulle få några lugna veckor, det har visserligen varit ganska lugnt men jag har kört strax över 400 mil de senaste veckorna, tycker att jag mer eller mindre har bott i bilen. Jag har varit i Charlottenberg för att titta på en plats, och mer runt i Västsverige för att titta på andra platser, har haft en krånglande kopieringsmaskin som jag åkt till Varberg med både en och två gånger.

Alla våra djur är på vår gård här i Älvsered och idag var jag där och tog lite bilder på deras ”semester”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *