Umeå – Skellefteå

När alla stolar och manegen är borta rullar vi in tältvagnen för att svepa tälttaket runt kupolen och sänka ner allt på tältvagnen.

tältvagnen inVillevalla ville vara hjälpsam som alltid, men idag var han för tidig! Aggregatvagnen kom till platsen med vårt elverk och genast ville han dra kablarna ut från elverket. Men du måste vänta tills det har blivit placerat på sin rätta plats först innan du kan koppla några elkablar försökte vi förklara för Villevalla. Jag tror Villevalle blev lite tjurig för någon timme senare fann jag honom vid affischen där han förklarade att det är ju faktiskt föreställning om några timmar! Denna bild är tagen på kvällen innan dagen dagens föreställning. Vi åkte hit upp till Skellefteå direkt efter föreställningen i Umeå.

skellefteå

2 reaktion på “Umeå – Skellefteå

 1. Hej!
  Klassen är här. Får ni vila och ha ledigt ibland? Ni verkar jobba hela tiden.
  Blir Villevalla trött på kvällarna? Har hen lärt sig klockan? Det visste inte vi.
  Vi ska snart sluta skolan. Sommarlovet börjar på onsdag. Kan man lägga in en liten film på bloggen?
  Hälsar klassen och Linnéa

  • Hej Klassen!
   Vi jobbar inte hela tiden! Det tar bara 4 timmar från det vi kör in på platsen fram till allt är klart och sedan är det vila fram till föreställningen börjar på kvällen. Så från kl 12 – 6 på kvällen är det vila. Villevalla har ännu bara lärt sig kl 4 och kl 7, det är klockslagen vi har föreställning på. Jag försöker lära Villevalla hela klockan men det går inget bra…
   Vad skönt med sommarlov! Villevalla hälsar att han kommer att busa vidare här på cirkusen hela sommaren och jag skall fota de flesta bus så gott som dagligen. En film kommer att komma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *