Östhammar

Idag var det verkligen en annorlunda dag på många sätt. Vanligtvis brukar vi alltid åka iväg till Grisslehamn och ta färjan till Åland efter föreställningen här i Östhammar. Men inte i år, i år spelar vi i Grisslehamn imorgon så det blev en ”vanlig” dag här i Östhammar. Vädret var jättefint hela dagen och det verkade som sommaren äääääntligen kommit. Jag fick till och med köra med aircondition både på kontoret och i vagnen under eftermiddagen. Precis innan vi skulle starta insläppet var det precis som himlen öppnade sig och det bara vräkte ner! Till råga på allt så samlades allt vatten på platsen i kiosktältet så vi hade fullt sjå med att försöka lotsa in publiken där det inte var decimeter högt med vatten. Men lagom till föreställningens början slutade det och solen tittade fram igen.

elefanter östhammarSå här såg det ut när jag var på väg till min vagn på förmiddagen, Dunja och Daela passerade förbi!

bild 1-1 bild 2-1bild 5-1 bild 3-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *