Åkersberga

Nu är vi tillbaka i Sverige efter turen till Mariehamn, det blev inte så mycket bloggat i Mariehamn som jag hade tänkt, tiden bara rusade iväg och med dubbla föreställningar både på lördagen och söndagen blev det inte mycket tid över till annat. På söndagskvällen åkte cirkusen tillbaka till Sverige, artisterna utan djur tog ordinarie turen kl halv 9 på måndagsmorgonen och jag tog båten halv 2 efter det att jag varit på banken och växlat in alla mynt.

Efter Mariehamn har vi varit i Älmsta, Norrtälje och ute på Ljusterö. När vi åkte ut med vägverkets färja till Ljusterö fick jag chansen att komma upp på bryggan och vilken utsikt de har därifrån!

ljusteröfärja

Villevalla blev ganska förvirrad under helgen, han fick inte riktigt ihop det här med att vi var utomlands, fast alla pratade svenska. Men idag var han åter till sitt normala busiga jag och kättare upp på kontrollen som vi har när vi hissar upp tältet och reser och fäller masterna. Marek tyckte det var kul med sällskap, Villevalla blev förvirrad igen då Marek är från Polen och all text på kontrollen är på italienska, och jag berättade att Marek inte kan italienska. Jag förklarade att hela tältet med master och kontroll kommer från italien men Marek vet vad texten betyder. vv_marek_kontrollervv traktor juanKöra traktor är alltid roligt!vv_ankare_uppMed den här maskinen drar vi upp våra ankare, dvs våra tältpinnar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *