Kristianstad

På torsdag skall vi spela in årets föreställning för SVT som kommer att visas i jultiden i SVT. Idag kom en del av tv-teamet och såg föreställningen här i Kristianstad. Det är samma gäng som har spelat in föreställningen sedan många år tillbaka och det var riktigt roligt att träffa dem igen! tvteamVillevalla är full av iver inför torsdagens inspelning. Han tror nämligen att han skall vara med i TV! Jag vet inte vad han fått det ifrån, så det gäller nog att hålla koll på både honom och Cirkulina på torsdag! Fast han förstod inte att det var tv-teamet som kom idag, ”de har ju inga kameror med sig! Varför är de här då?” Jag förklarade att först ser de föreställningen så de vet vad som händer och planerar vad de skall rikta in sig på och vilka nummer som behöver mer ljus för att kunna bli bra på TV. ”Mig behöver de inte ha mer ljus på, jag är naturligt bra på bild och i TV” var en kommentar jag hörde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *