Eslöv

Idag kom Anders Åhlin och träffade Krzysztof Majewski vår kapellmästare och de gick igenom all musik vi spelar under föreställningen inför rapporteringen till STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå). Vi betalar in pengar till STIM varje år då vi framför musik av olika upphovsmän live och all musik skall rapporteras. Eftersom varje artist inte bara har musik från en upphovsman är det en hel del att hålla reda på! Anders har sedan 1988 arrangerat musiken hos oss, förutom allt annat han gjort, han har arbetat som lärare på musikhögskolan i Malmö i 35 år, är sedan 1991 orkesterledare för Amiralens Storband i Malmö för att bara nämna något. anders_majewskiVillevalla var helt lyrisk då han trodde att dagens föreställning spelades in för TV. Detta eftersom Tv-teamet ville ta några extra bilder av föreställningen som de kan komplettera inspelningen i morgon med, speciellt av Juan Guttierrez papegojor. I pausen passade han på att rida på en av hästarna ”Det här med en sadel i Villevallastorlek har ni ju inte fixat ännu.” Men det gick tydligen bra att rida på hästen ändå. Cirkulina vågade inte rida utan tittade lugnt på istället.bild 3-7

Så här såg det ut från kontoret idag.

bild 2-7

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *