Lund

Idag när vi har TV-inspelning vill tv-teamet ha mer ljus på Zhang Fan och hans linnummer, för det är alldeles för mörkt för att visas i TV. När allt extra ljus inför inspelningen var riggat satte Zhang Fan upp sin lina och provade med det nya ljuset, men det var inga problem! Juan Guiterrez och hans papegojor flög också runt i tältet på eftermiddagen och övade i det nya ljuset. Det gick tillslut ganska bra även för papegojorna.

bild 3-8Villevalla och Cirkulina för överallt hela dagen tyckte jag. Var det inte kablar som skulle spanas in och mätas, Villevalla är förtjust i det här med längden på olika saker, så skulle det kikas i kameror så att linserna var ordentligt putsade. ”Det är mycket viktigt så att det blir en klar fin bild av Villevalla i TV” När de tillslut förstod att de inte skulle vara med i TV tog Villevalla och Cirkulina plats i OB bussen och kollade in alla kamerorna under inspelningen ”där ser man allt på en gång i alla olika vinklar tillsammans samtidigt” bild 4-4bild 2-9Villevalla tyckte att han kände igen Inga-May som satt i OB bussen. Han funderade länge och tillslut kom han på att det är ju Skurts mamma! Skurt är Villevallas stora idol som han verkligen vill träffa. Så Villevalla meddelade bara mig och Inga-May att han och Cirkulina följer med Inga-May hem över helgen för att träffa Skurt för hemma hos Inga-May måste ju Skurt bo. Det passar mig alldeles utmärkt då jag skall åka bort över helgen. Om ni inte vet vem Skurt är eller känner till honom kan ni läsa mer om Skurt här. bild 1-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *