Kungsbacka

Det har ju regnat en hel del de senaste dagarna. Vi är lite oroliga då vi skall ligga på några gräsplatser i veckan som kommer. I morgon i Vårgårda tror vi inte det är några problem men i Vara har vi en ny plats som är gräs. Har vi varit på platsen tidigare vet vi oftast om den är väldigt mjuk eller inte och var vattnet brukar samlas om det regnar så vi får se hur det blir i Vara på onsdag. Men som Marek vår tältmästare sa när vi pratade om det tidigare idag att ”det regnar alltid denna vecka” så vi kanske skall tänka mer på det till nästa år!

Villevalla och Cirkulina kom tillbaka under kvällen helt slutkörda efter en helg med Skurt! Jag vet inte vad de har hittat på för vad jag än frågar så får jag svaret ”det är hemligt”. När de kom till min vagn gick de och la sig i min säng på en gång! ”Gäller att passa på när Hugo inte är här” hörde jag dem sömnigt mumla innan de somnade. Hugo är på hundpensionat då jag varit borta i helgen men han kommer tillbaka i morgon i Vårgårda. vv och CL i sängen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *