Skara

Fast jag har turnerar i över 10 år blir jag ibland fascinerad över vad man springer på när man går runt på cirkusen! Idag höll jag på att springa rätt in i baken på våra kameler som stod redo backstage. Jag tänkte inte på att det var dags för exotnumret när jag öppnade tältduken och skulle gå in bakom ridån. Jag hann precis ta en bild innan de gick in manegen. När jag var på väg till kontoret efteråt såg jag Pietr Smaha och Klara Kaiserova i Duo Smaha värma upp inför sitt framträdande.

bild 1-12bild 2-11

Villevalla har en kompis har i Skara, ”han känner Bert Karlsson, så kanske Bert kommer också” berättade Villevalla för mig innan han och Cirkulina försvann iväg till sin surströmmingsfest. ”Det är faktiskt surströmmingspremiär idag och då skall det ätas surströmming” ’

Bert kom nog inte till deras fest för han hade köpt ett stort antal biljetter till alla boende på hans flyktingboende här i Skara och han skjutsade dem till cirkusen. Det blev ganska många resor för ”taxichauffören” Bert Karlsson ikväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *