Gärdet – Spånga

Nu har vi alla kommit fram till cirkusplatsen vid Spånga IP. En riktigt stor fin gräsyta, precis som en cirkusplats skall se ut.

Under helgen har vi gjort 5 föreställningar på Gärdet i Stockholm och i år var det extra roligt att vara på Gärdet! Vi hade 5 mer eller mindre fulla tält och dessutom massor med trevliga mail från vår publik! När jag vaknade på söndagsmorgonen och gjort mitt kaffe öppnade jag datorn för att läsa Borås Tidning som är en morgontradition för mig sedan kollar jag nattens mail. Aldrig tvärtom för då blir dagen fel. Vi hade fått inte bara ett mail utan flera från väldigt nöjda besökare! Riktigt upprymd blev jag för ett mail som fångande på pricken vad vi vill uppnå här på Maximum att det skall vara fart, spänning, myspys och variation på alla nummer och att alla våra gäster skall bli vänligt och trevligt bemötta! Dagen kunde inte ha börja bättre!

Skärmavbild 2015-05-04 kl. 00.46.58Så här såg det ut på Gärdet under helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *