Tyresö

Idag kom Leif Silbersky och såg föreställningen här i Tyresö. Det är alltid lika roligt att träffa honom och han är otroligt kunnig och intresserad av cirkus, alltid på ett gott humör och kommer med kloka synpunkter och kommentarer. För några år sedan ”arbetade” han hos oss under de fyra föreställningar vi då gav på Gärdet. Han stod i insläppet och visade publiken tillrätta och och var rekvisitör under föreställningen. Det var ett mål han hade att när han fyllde 70 att han skulle arbeta på en cirkus. Men hans familj fick inte komma och se honom förrän i den sista föreställningen på Gärdet då han blivit ordentligt varm i kläderna!

Leif AntonLeif med Anton Frank.

Det är alltid lika häftigt att gå förbi Andrejs Fjodorovs vagn backstage där hans duvor flyger fritt. I början av säsongen påpekade vi alla för Andrejs att hans duvor ”rymt” men numera är vi ganska vana att de flyger fritt både här och där. Duvor fritt

 

En reaktion på “Tyresö

  1. Tänk om alla så kallade ”djurrättsaktivister” hade läst och sett detta, att duvorna flyger fritt…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *