Gubbängen och Villevalla is Back!

I morse gjorde vi troligtvis säsongens kortaste resa, 4,4 km är det mellan Högdalen och Gubbängen. Eftersom det var en kort resa var jag redan inne på kontoret kvart i åtta och satte igång med att ringa till några tidningar. När jag beklagat mig över att människor inte är på plats påpekade Josefin för mig att klockan inte ens är åtta, så du kan nog lugna dig några minuter!

Både Josefin och jag pratade om att det var här i Gubbängen som hela klassen kom och lämnade över Villevalla till oss, undrar om han kommer hit tänkte vi. Vi har en bild på honom på kontoret när han råkade hamna i kopieringsmaskinen så vi ser honom varje dag.

Efter föreställningen kom Angelina som hade sett föreställningen och visade mig Villevalla och sa att han vill följa med på turné igen. Jag blev verkligen glad och jag måste medge att jag saknat honom och hans ”kloka” kommentarer om saker och ting! Villevalla ville genast ta ett popcornbad, det är ju bra för hyn och det var ju jättelänge sedan sist. Men kioskvagnen var stängd och alla popcornen slut så det blir morgondagens projekt!

Stort tack till alla i klassen som gav oss Villevalla tillbaka! Vi är alla glada att han är tillbaka här hos oss på Maximum!

Villevalla is back!

En reaktion på “Gubbängen och Villevalla is Back!

  1. Det var kul att Angelina var med på bilden & kul för Ville-Valla att åka ut på Cirkus äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *