Stenhamra

Direkt efter insläppet i Årsta satte jag mig i bilen och åkte hem till Borås, skönt att får vara hemma en stund! Fast det blev väldigt mycket bilåkande. Först till Borås på lördagen, på söndagen åkte jag ned till Älvsered och packade in slushmaskinen i bilen förhoppningsvis skall det bli varmare väder! Imorse åkte jag tillbaka till Stockholmstrakten och ut till Stenhamra där vi spelar idag. På vägen upp satt jag och ringde lite samtal, jo jag har headset, och upptäckte ungefär halvvägs att min laddare som jag har i bilen lagt av. Tack och lov har de flesta bensinstationer numera även laddare att sälja!

Villevalla stannade kvar på cirkusen och ikväll har han krupit tillrätta i en säck med popcorn han hittade. ”Måste vårda hyn över natten” vad det enda jag hörde jag från honom idag.

En reaktion på “Stenhamra

  1. Hej Helena!
    Vi ville bara säga hej då till Ville-Valla. Tänk att hen ville hänga med er igen. Kusinen hälsar hej då, säger Klara, som har kusinen hemma hos sig.
    Vi fortsätter att följa er på bloggen.
    Stenhamras sten ligger på Stockholms gator. Såg ni stenbrottet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *