Vällingby

I går morse innan vi lämnade Stenhamra kom Andrejs Fjodorov till mig och Josefin och var lite bekymrad för en av hans duvor var borta! Som vanligt under dagen och efter föreställning flyger de runt fritt och oftast är de inte långt borta från Andrejs. Men Joseph som duvan heter saknades! Vi ligger bredvid Stenhamraskolan och Josefin ringde till rektorn på Stenhamraskolan och berättade om vårt bekymmer. Josefin mailade över en ”efterlysningslapp” och rektorn skickade ut den till alla klasser i skolan. Snart började det dimpa in mail att en duva setts här och där. Vid 11 tiden fick vi det senaste tipset att duvan setts vid Lupingränd i Stenhamra för en stund sedan. Andrejs åkte genast tillbaka till Stenhamra och han hann inte mer än att svänga in på Lupingränd förrän han såg sin efterlängtade Joseph som genast flög fram till honom! Stort tack till alla inblandade och vi är överväldigade över ert engagemang!

josefin och duvaJosefin tillsammans med Joseph.

Villevalla var självklart med i letandet efter Joseph ute på Stenhamra. Han stannade kvar och letade när cirkusen åkte därifrån. Han håller just nu på att förbättra hyn med popcornbad och imorgon är han redo för att fotas. ”Min hy är inte i topptrim ännu, och det blir inga fina bilder” var det enda jag hörde innan han försvann ner bland popcornen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *