Nykvarn

Här i Nykvarn skulle vi egentligen vara på den gamla idrottsplatsen som är en fin gammal fotbollsplan med gräs. Men efter alla dagars regnande var den väldigt blöt och vi skulle ganska enkelt ha förvandlat platsen till en potatisåker. Marek vår tältmästare åkte iväg under dagen igår och hittade en grusplan där vi kunde vara. Jag kollade på internet och lyckades få tag i ordföranden i Nykvarns SK som sa att det är OK att vara där, de använder inte grusplanen längre, bara som parkering ibland. Stort tack till Nykvarns SK som upplät platsen till oss med så kort varsel! I och med att vi bytte plats satte vi nya lappar på alla affischer att vi hade bytt plats i hela Nykvarn. Vi parkerade en lastbil med vår logga på den gamla platsen och jag satt och hänvisade kunder som åkte till Gamla IP mellan kl 12-13 för att köpa biljetter. Likadant gjorde vi mellan kl 17-19 och vi började föreställningen några minuter senare om det var någon som åkt till Gamla IP strax innan föreställningen.

I morgon i Salem är det samma sak, vi kommer inte att spela på Cirkusplatsen som är en mjuk gräsyta utan vi kommer att spela på Säby Bollplan precis bredvid Salem Centrum. I morse ringde en representant från kommunen och sa att ”vi flyttar cirkusen som förra året”. Så det var bara för mig att trycka upp nya lappar med rätt plats och i eftermiddags åkte vi till Salem och satte upp nya datumpapper på våra affischer.

Men det slutade inte där… I flera år har vi spelat vid Norrvikens IP i Sollentuna. Jag skickade som vanligt in tillstånd till polisen i oktober och fick ett tillstånd tillbaka innan jul. I mitten av mars ringde fastighetskontoret och sa att vi inte kunde vara vid Norrvikens IP då de skall bygga om platsen men vi kan vara på Edsbergs Sportfält istället. Så det blev att ändra affischer, gruppkorsband och biljetter som jag redan förberett.  Efter lunch ringde ansvariga för Sollentuna idrottsförening att vi inte kan vara på sportfältet till helgen då det är en stor fotbollsturnering på sportfältet! De hade sett reklamen vi satt upp under helgen. Så det blev ett litet ringande innan vi beslutade att vi kommer att spela vid Norrvikens IP på lördag då de ännu inte börjat bygga om platsen!  Så det är bara att trycka upp nya lappar med rätt plats att klistra upp på alla affischer, ändra i biljettbokningssystemet, maila till alla kunder som redan köpt biljetter att vi byter plats och meddela alla vinnarna i tävlingen ”finn fem fel”. Till dessa har vi bara postadresser så det blir att skicka ut nya brev imorgon!

Villevalla blev så förvirrad av alla dessa byten av cirkusplats att han rymde från kontoret idag. Han brukar vara med mig på dagarna och komma med en och annan ”klok” synpunkt så han tog sina popcorn och satte sig på trappan till Bengts vagn. ”Bra utsikt över platsen och jag vet vad som är bra att veta” var en dagens kommentar.

FullSizeRender-12

FullSizeRender-20I Djursholm har vi stallet framför cirkusen och djuren får ledas fram till cirkusen när det är dags för deras entré.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *