Essingeleden…

I går var vi i Salem söder om Stockholm och idag är vi i Solna lite mer norr om Stockholm. Först tänkte vi åka efter föreställningen i Salem för att undvika köerna på Essingeleden på morgonen, men vi bestämde att åka kl 6 istället från Salem då även det har regnat i Solna och på Huvudstafältet och det kan vara lite besvärligt att köra in på platsen då platsen är lite mjuk efter allt regnande. I morse kopplade vi isär många ekipage när vi kom till Huvudstafältet och drog in vagnarna med vår nya traktor och det fungerade riktigt bra. Vi sa till alla att vi skall åka ”tidigt kl 0600” vilket är ett nytt uttryck för oss här. Så Marek vår tältmästare som alltid kör först åkte iväg redan kl 0520 tätt följd av alla stalltransporter. Jag lyckades komma iväg strax innan 6 då husvagnen jag drar stod väl inparkerad bland alla husvagnar som måste kopplas först. Så vi hamnade i köerna på Essingeleden… Men det rullade på och strax efter 7 kunde jag köra in på Huvudstafältet. Jag måste medge att det det skall bli skönt att lämna Stockholm och all dess trafik när vi styr kosan norrut nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *