Ljusdal

Nu är vi i Norrland och det är en speciell känsla att komma norröver efter 3 veckor i Stockholmsområdet. Resorna är visserligen lite längre, det är inte 5 km mellan spelplatserna längre men det är en helt annan atmosfär och jag tycker det är betydligt enklare att hitta i varje stad och bra med mindre trafik!

Traditionsenligt bjöd Curt Olof Wennberg som är en eldsjäl i fina Ljusdals folkpark på lunch inne på hembygdsgården och vi fick även se den renoverade restaurangen inne i folkparken där Curt Olof har ramat in affischer på alla artister som har uppträtt här genom åren. Det fanns affischer på både Carola från hennes turné 83 och Rocktåget. Han visade oss även en gästbok där Evert Taube,  Karl Gerhard och Ulla Sallert skrivit en hälsning för att nämna några! Riktigt roligt att se.

Villevalla var på extra tjurigt humör idag. Han gillar ju det här med att räkna och efter min goda idé att räkna tomma stolar istället för antalet personer i tältet tyckte han att jag kommit på världens sämsta idé. ”Varför skall jag räkna tomma stolar när det inte finns några?!” Det är alltid extra roligt att komma till Ljusdal för vi hade så gott som fullsatt här ikväll (som vanligt…)  och bättre än så kan vi ju inte börja vår Norrlandsturné!

Panorama ljusdalDet skall föreställa kameler i manegen. Jag tog bilden när sista barnet red på kamel i manegen med iphonens panoramafunktion, därför blev kamelerna extra långa!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *