Borås-Umeå-Vindeln

Idag flög jag tillbaka till cirkusen, landade i Umeå, hämtade Hugo på pensionatet han varit på under helgen och åkte iväg till Vindeln. Riktigt gott att inte behöva åka ända ner till Sollefteå som jag gjort tidigare år då cirkusen varit där på söndagen.

Häromkvällen efter föreställningen kom jag och Bengt på att vi redan gjort över halva säsongen, det är inte klokt vad tiden går! Det är faktiskt bara 2 månader och 2 veckor kvar innan vi är hemma i Älvsered igen, jag som tycker att det var inte länge sedan vi lämnade Älvsered.

Villevalla HugoVillevalla och Hugo hade en pratstund i min soffa, då de inte setts på 4 dagar. Villevalla tog sina popcorn och följde med mig hem till Borås under helgen.

2 reaktion på “Borås-Umeå-Vindeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *