Sollefteå

Ni som följer mig här på bloggen vet att jag hade mina synpunkter på tömningen av posten när vi var uppe i Norrbotten. Jag åker till ett företagscenter i stort sett två tre gånger i veckan och skickar iväg post, det är både rekommenderade kuvert med biljetter till företag och organisationer som köpt biljetter, post till vinterkvarteret och så skickar jag ut vinnarbiljetter i våra tävlingar. Efter alla år vet jag nästan var alla företagscenter ligger och kan nästan lukta mig fram till ett i en ny stad. Jag måste åka till Postens företagscenter då jag inte kan lämna in vinnarbiljetterna eller rekommenderade brev på ICA eller liknande beroende på att vi är kreditkunder hos posten.

Här i Sollefteå hittade jag adressen knappade in den på min GPS och åkte iväg. Men inte hittade jag något företagscenter på denna adress! Storgatan 39 skulle det ligga på. Tyckte det var lite konstigt att ett företagscenter ligger mitt i stan hann jag tänka innan jag åkte iväg. Fick verkligen fråga mig fram och när jag tillslut hittade adressen stod det en lapp att ”ingång sker via lastbryggan på baksidan” . OK jag traskade runt huset, hittad en dörr och kom in i ett tomt trapphus. Jag traskade uppåt och efter en hel del frågade hittade jag tillslut var jag kunde lämna mina kuvert. Maken till dålig skyltning har jag aldrig varit med om!

När jag kom tillbaka till cirkusen träffade jag en man vid cirkusen som frågade hur det var att vara i Sollefteå igen efter många år. Jag vill villigt erkänna att jag förstod inte riktigt vad han menade först, men när han förklarat att han följer mig här på bloggen och att vi alltid brukar vara här på söndagen efter midsommar, dagen då jag brukar komma tillbaka sent på kvällen efter att ha varit hemma över midsommar, så trillade min polett ned! Jätteroligt att träffa er bloggläsare i verkligheten!

Här i Sollefteå var det en hel del mygg under kvällen och speciellt precis innan föreställningen skulle börja, Villevalla gillar verkligen inte det här med mygg utan han drog sig tillbaka till sina popcorn för ”Villevalla gillar popcorn men det gör inte mygg” var hans kommentar för att undvika myggen.

En liten filmsnutt när vi kör i på platsen här i Sollefteå

2 reaktion på “Sollefteå

  1. Jag var upp och tittade på djuren utanför cirkusen i Sollefteå igår med min familj. De såg ut att trivas alldeles förträffligt , men syrran sa att ”elefanterna är inte med i showen, de är bara med på resan”. Ska väl ärligt erkänna att jag tidigare vart inne på spåret att ”inte vilda djur osv osv ” men tycker också att just djur faktiskt är rätt så lajbans att se… Dilemma! Jag kunde emellertid inte tro henne utan började googla, hamnade på din blogg… Läste att hon hade rätt (crazy! men beundransvärt!), fastnade i bloggen, har läst tom maj 2012 och älskar det. Tack! Det är riktigt roligt att följa er, och ni verkar verkligen ha en din djurhållning och skötsel i stort på er cirkus, både baserat på vad jag såg igår och utifrån bloggen. Vilken öppenhet! Nästa år kommer jag att betala in mig för ett besök, Villevalla måste ju ha råd med färska popcorn. Tack än en gång för bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *