Östhammar

Nu har hela cirkusen kommit på plats här i Östhammar, vi åkte hit efter föreställningen i Gagnef. Som vanligt åkte jag runt bland apoteken i trakten för att köpa avmaskningsmedel till alla hundar innan vi åker till Åland. Jag skulle ha avmaskningsmedel för sammanlagt 150  kg hund. Vi har förutom de hundar som uppträder i manegen en hel del privata hundar med oss och alla skall avmaskas.  En tablett räcker till 10 kg och de säljs i förpackningar om två och två. Så efter 4 besök hos olika apotek i närheten, jag var både i Insjön, Djurås och inne i Borlänge innan jag hade skrapat ihop vad jag behövde.

Villevalla hade sina synpunkter på dagens åkande, ”att varför börjar du inte köpa mycket tidigare! Du har ju vetat ända sedan före jul att vi skall till Mariehamn!” Mycket klok synpunkt faktiskt… Villevalla ville också han ha en tablett för den såg så god ut, hur man nu kan tycka att en tablett ser god ut. Men när veterinären förklarat att varelser av Villervallas typ inte kan få dvärgbandmask, återgick han till sina popcorn med ett mumlande om att ”Jag är ingen varelse av någon typ, jag är Villevalla!”

markus kamelIdag kom Marcus Larsson och såg föreställningen och det var jätteroligt att träffa honom i verkligheten, då vi bara haft kontakt på Facebook tidigare.

2 reaktion på “Östhammar

  1. Tack Helena och hela cirkus Maximum för en riktigt bra föreställnining i Östhammar. Jag längtar redan till nästa år då ni har ac i tältet på återseende

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *