Borås – Vänersborg

Igår kväll direkt efter pausen åkte jag hem till Borås. Cirkusen åkte efter föreställningen till Vänersborg där vi har haft föreställning idag. Skönt med en kväll och morgon hemma! På förmiddagen hämtade jag upp min mamma och sedan satte vi fart mot Vänersborg. Mamma jobbade här två år 2005 och 2006 och satt i kassan och sålde biljetter. Nu tycker hon det är jättekul att följa med några dagar och uppleva atmosfären igen.

Morgondagen tillbringades med en kopp kaffe och telefonen på min altan. Vi är i Lysekil på onsdag nästa vecka och Lysekil är lite krånglig plats då vi inte får använda våra elaggregat på platsen då de enligt boende i närheten bullrar för mycket. Jag kan tycka att OK de bullar lite grann speciellt om min vagn blir placerad väldigt nära vilket kan hända ibland. Med nära menar menar jag mindre än 10 meter. Så jag förstår egentligen inte hur man kan besväras så mycket under en enda dag på året när man bor över 50 meter från dem. Vi alla här på cirkusen sover ca 50 meter från dem under nästa 6 månader!

Som jag tidigare nämnt ligger det också grushögar på platsen så idag fortsatte mitt ringande till Lysekils kommun, jag har inte helt fått svar om grushögarna men jag hoppas på morgondagen!

MotalaMasterna är uppe och kuppen skall hissas i Motala. Motala 2Kupolen uppe och tälttaket spänns ut. Bengt och HansBengt och Hans Lindgren som är cirkusakademins sekreterare. Everton Serena JuanEverton och Juan och på Evertons axlar sitter hans dotter lilla Serena bara 10 månader gammal.

 

2 reaktion på “Borås – Vänersborg

    • Hej! Tyvärr var det inte borta, och det stod fullt av maskiner och byggbaracker, men vi lyckades få upp cirkusen i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *