Hunnebostrand

Tiden går när man har roligt sägs det och det har jag haft de senaste dagarna! I fredags var i Strömstad, det är alltid med viss spänning vi åker till Strömstad. Kommer det stå bilar på cirkusplatsen fast kommunen spärrat av platsen? Som alltid hade jag numret till ansvariga på Strömstads kommun med mig när vi körde upp till Strömstad från Vänersborg och på kvällen i Vänersborg pratade jag och Marek om det. Står det bilar på platsen, ring mig direkt! Men ingen ringde och Bengt berättade när jag kom fram att platsen var helt tom så det var bara att köra in. Normalt används cirkusplatsen i Strömstad till parkering för alla de som är ute med sina båtar och även som ställplats för alla husbilar som kommer till Strömstad. Några artister skulle ta bilen ner till centrum men jag förklarade att det är mycket enklare att ta bussen som går från parkeringen bredvid, för ni kommer inte att hitta en parkering i centrum! Jag lyckades mot förmodan hitta en parkeringsplats när jag var i centrum och köpte räkor som traditionen bjuder här i Strömstad. Jag kanske skall köpa en trisslott?

I Grebbestad kom som vanligt också Bert Karlsson med sin mycket trevliga familj och såg föreställningen. Jag tycker det är alltid lika roligt att träffa Bert för han säger vad han tycker! Extra roligt var det i år då han tyckte att årets föreställning var den bästa hittills!

Idag i Hunnebostrand kom Kjell Lindström med hustru Gunilla och såg föreställningen. Kjell   har varit artist tidigare bland annat på Ringling i USA och startade sedan Lindströms Tivoli. Det är som jag tidigare nämnt alltid lika roligt att träffa kollegor i branschen!

Nu är det snart läggdags och imorgon skall vi göra en av de kortare resorna under säsongen, det är bara 12 km till Kungshamn.

innan föreställning hunneboHelt vanlig bild backstad strax innan föreställningen skall börja. Bengt pratat med Pavel Kaiser och i bakgrunden står Michel Kikuchi i Diorios motorcyklar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *