Fiskebäck

I morse när vi åkte från Öckerö styrde jag tillbaka till Borås, Hugo skulle trimmas och jag under tiden hade jag tid hos min optiker. Lyckades med konststycket att trampa sönder mina läsglasögon häromdagen och jag klarar mig inte utan dessa! Det har visst med åldern att göra… Jag har linser normalt men när jag inte har linserna i kan jag knappt läsa ett mail i telefonen. Vid lunch var jag tillbaka på cirkusen och då var allt klart och uppbyggt här i Fiskebäck.

Tidigare har vi kallat platsen här för Tippen, det är en gammal soptipp, men några i publiken förra året påtalade att det skulle vara trevligare om det stod Sjöbacka på skyltarna och det gör det från och med i år.

Backstage händer det alltid saker, det är en lite uppsluppen stämning och här diskuterar Bengt, Anton och Nicholas vilken lastbil som är bäst för honom, då han vill köpa en lastbil.

Bengt, Anton NicholasNicholas packar in sin rekvisita i en av våra lastbilar när andra avdelningen skall börja. De är inte så arga som de ser ut på bilden…

En reaktion på “Fiskebäck

  1. Hejsan! Som ni vet är det väldigt många som ställer sig tveksamma till att man 2015 väljer att ta sig rätten att bestämma att djur tvingas resa runt i Sverige i nästan ett halvt år och utan en fast punkt i tillvaron. Ni följer lagar och bestämmelser gällande djurhållning, men hur tänker ni egentligen rent etiskt när ni tagit er rätten att bestämma att dessa djur ska turnera runt till VÄLDIGT många platser, resa runt på oregelbundna tider och uppträda under hög musik? Hur kan man rättfärdiga det inför sig själv då ni gör det enbart för er egen ekonomiska vinnings skull? Er verksamhet ifrågasätts väldigt mkt, och med all rätt eftersom ni väljer att fortsätta ha med djur i showen, djur som inte valt detta för djur helt onaturliga runtresande själva.
    Ni skulle ha en väldigt fin show även utan djuren tack vare alla jonglörer, musiker, magiker och akrobater ni har, varför nöjer ni er inte där? Ni skulle vinna så himla mkt på detta och få mkt mer respekt genom att ha en rumsren verksamhet = inte utnyttja försvarslösa varelser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *