Åsa

Gårdagen i Onsala gick i geggans tecken kan man lugnt säga. Vi är i en hästhage i Onsala och det regnade inte dåligt igår på förmiddagen. Så hela platsen blev som en potatisåker mer eller mindre. Jag och Bengt kom lite senare till platsen i Onsala då vi var inne i Göteborg och kollade på platser inför sista veckan så när vi kom till Onsala var frågan var jag parkerar bilen utan att köra fast och hur kommer jag till kontorsvagnen utan att bli geggig upp till knäna?

Det första jag fick göra var att ringa och beställa ett lass sand som skulle tippas framför entrén så att ni alla besökare kunde ta er fram till kassan och fasaden någorlunda torrskodda. Inne i kiosktältet la vi presenningar och förbättrade här och där med sågspån.

I morse när vi skulle åka till Åsa fick så gott som alla bilar dras ut med vår nya traktor. Vi åkte också iväg och frågade en bonde i närheten om han kunde komma och hjälpa oss vilket han gjorde. När alla bilar hade åkt fick vi även spola av en bra bit av vägen utanför då vägen var full av jord och lera från bilarna.

Tack och lov är Susanne som äger hagen en cool tjej som tyckte att det var inte hela världen att det blev lerigt i hagen efter vårt besök! Önskar att fler hade den inställningen! Men vi har beställt en traktor som skalll jämna ut de värsta hjulspåren efter oss.

Så det var verkligen skönt att bara kunna köra in på platsen här i Åsa utan problem, det är också en gräsyta men den är hårdare och det regnade inte idag!

Bära sågspånHär bär vi sågspån till tältet, det behövdes en hel del sågspån i Onsala för att få det någorlunda torrt i tältet. Tältet Onsala Tältet monteras ned i Onsala, som ni ser är det ganska geggigt där kiosktältet har stått. Tältet ned OnsalaDiorios ÅsaKillarna i Diorios, Michel, Oscar och Everton tog en liten paus när jag gick förbi dem när de höll på att bygga upp globen. Det brukar de normalt inte göra kan jag tillägga. Men vad gör de inte för en bra bild…Åsa framför fasadenSå här såg det ut när jag var ute med Hugo under andra akten här i Åsa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *