Falköping

När jag bokar annonser i tidningar ringer jag oftast och bokar annonserna per telefon och självklart är det alltid en förhandling om priset också, jag är ju inte född i knallestaden Borås för inte! Oftast pratat jag med samma person som tidigare år och får nästan alltid så här på våren svaret att ”nu är det äntligen vår för nu ringer Cirkus Maximum!” Jag önskar dock att det var vår för idag idag här i Falköping var det kallt och inget vårväder att tala om.

En hel del har frågat hur dromedaren Simba mår och jag kan bara rapportera att han mår mycket bättre och kommer snart att uppträda i manegen igen.

Vad som däremot gör mig mer eller mindre skogstokig är att höra Jonas Wahlström på Skansenakvariet mena på att vi skulle göra detta i PR-syfte! Att klockan 5 på morgonen släppa ut våra dromedarer och kameler på riksväg 46 och medvetet riskera att de skulle bli påkörda av en lastbil?! Sedan insinuera att vi gör detta då det är ett billigt marknadsföringstrick istället för att betala för annonser tidningarna gör mig ännu mer upprörd! Det är precis samma sak som när han tar med sig djur till morgonsofforna i TV   och djuren biter programledarna, massor med gratis reklam i pressen för Skansen-akvariet! Sopa rent framför egen dörr först är min kommentar.

Klicka här för att höra intervjun med Jonas Wahlström och mig i Radio Sweden. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *