Lidköping

Idag har vi gett en föreställning här på Lidåkersplan i Lidköping och det verkar vara som det är sista gången vi är här för det skall byggas på platsen. Fast det har jag hört sedan jag började här på Maximum för 20 år sedan att det skall byggas på denna plats. Jag brukar hyra platsen av Fritidskontoret här i Lidköping, men ibland har det varit någon annan förvaltning då Fritid har fått lämna ifrån sig platsen då det skall byggas och istället har vi hyrt av Samhällskontoret eller liknande. Ett år hyrde vi till och med av företaget som skulle bygga för ett antal år sedan, men det bygget blev aldrig av. När jag kontaktade Lidköpings kommun inför årets säsong blev det först nej för det skulle byggas, men efter mycket ringande och väntande fick vi till slut vara här för bygget skulle inte komma igång innan vi kom hit. Vi får se hur det blir nästa år…

Nu kan ni se en trailer om årets föreställning på vår hemsida under ”Föreställning” eller klicka här för att se filmen.

Senaste nytt om Villervalla är att popcornkuren verkar hjälpa och han är snart redo att synas i bild.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *