Vänersborg

Idag har vi varit i Vänersborg och jag måste medge att det var en annorlunda känsla att vara här i Vänersborg i början av april månad och inte som brukligt i mitten av juli månad. Idag låg det små snöhögar här och var på platsen då kommunen tydligen använder cirkusplatsen som snöupplag under vintern. Det är sällan jag kört runt i Vänersborg för tidigare år har jag alltid åkt hem till Borås när vi varit här och hämtat min mamma som vill följa med ett par dagar. Jag körde ordentligt vilse med andra ord! De flesta städer har jag efter 16 år på turné ett hyfsat hum om men Vänersborg är lite av en vit fläck för mig trots att jag varit här i 16 år. Tältetned-uddevallaSå här såg det ut i Uddevalla när vi tog ned tältet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *