Oskarshamn

Det här med att vara tjej och kunna göra två saker samtidigt, vilket jag alltid hävdar, fungerade inte bra idag… Oskarshamn är för mig lite okända marker och jag har ingen hum om hur centrum ligger i förhållande till cirkusplatsen. I bilen i morse pratade jag och Mona om någonting så jag följde bara bilen framför mig och kom fram till platsen. När jag skulle iväg på eftermiddagen till posten knappade jag in Postens Företagscenters adress på GPS:en och åkte iväg. Halvvägs ringde telefonen men den fungerade inte, jag kunde svara men hörde ingenting! Det ringde och ringde och jag försökte svara med det hände ingenting, under tiden hade jag lyckats ta mig fram till rätt gata men såg inte skylten med Företagscenter så jag fortsatte förbi och hamnade tillslut inne på Scanias område som är jättestort kan jag tillägga! En vakt tittade väldigt frågande på mig men jag log så glatt och vände bilen, det brukar hjälpa och det gjorde det denna gång med! Han log tillbaka och pekade åt vilket håll jag skulle köra för att köra ut igen. Sedan var det bara att stanna sedan vid vägkanten och starta om telefonen så var mitt liv tillbaka!

För er som följer mig på Instagram har jag nu bytt namn på kontot till cirkusmaximum_official och här kommer ett antal bilder som jag lagt ut sedan i lördags: IMG_9933-1 Masterna ned i LinköpingIMG_9935-1 På väg till Västervik IMG_9937-1 IMG_9945-1 IMG_9946-1 IMG_9948-1 IMG_9954-1 Juan and Alex i insläppet i Västervik IMG_9957-1 IMG_9959-1 Oskarshamn måndag morgonIMG_9961-1 Mera OskarshamnIMG_9966-1 IMG_9985-1 IMG_9987-1 IMG_9990-1 IMG_9992-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *