Till Simrishamn

När vi åker från plats till plats slänger den första bilen ut granris i varje korsning och rondell dit vi skall åka, den gröna GPS:en som vi kallar det. Oftast när jag åker iväg har jag en cirkusbil framför mig så de är bara att följa den. Mona som åker med mig är betydligt mer kunnig på olika grödor som växer utmed vägen än vad jag är och hon berättar alltid om vad som finns på fälten vi passerar. Jag tycker det är ganska kul för jag har aldrig reflekterat över vad som odlas eller vad som växer var.  Så istället för att vara uppmärksam på skyltar eller granris lyssnade jag på Mona och vi  missadei avfarten till Simrishamn och när det dök upp Hörby på vägskyltarna började jag undra vart vi var på väg. Lite fel med andra ord! Så istället för att köra den fina kustvägen från Kristianstad till Simrishamn åkte vi via Hörby och Ystad till Simrishamn. Vi körde runt Ystad för att hämta posten på postens Företagscenter i Ystad. Det finns företagscenter på de flesta orter men alla tar inte emot Poste Restante brev, dvs att man kan hämta posten på posten så att säga. Cirkusen körde 9 mil men vi lyckades med konststycket att köra 18 mil stället!  Så är det ibland när man är på turné!

IMG_0011 IMG_0013 IMG_0015Francesco är mycket lycklig över sin nya tvättmaskin han precis varit och köpt! IMG_0018 Fikapaus med Nadine och Max Weldy IMG_0020 Vi ligga på en grusplan mitt i ett villasamhälle här i Simrishamn IMG_0022Juan drar in tältvagnen under tältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *