Skanör

Under helgen har jag varit ledig från cirkusen och jag har varit i Stockholm på födelsedagskalas, därför inget bloggande sedan i torsdags. Men nu är jag tillbaka! Det kändes lite annorlunda att vara i Skanör mitt i juli, normalt brukar vi vara här i början på augusti. Här i Skanör står vi på en trång plats vid Vattentornet, vi får in cirkusen med en skohorn så att säga. Efter föreställningen tog Bengt och jag en promenad och han visade mig ett jättestort fält inte långt från vattentornet där vi skulle kunna ställa upp cirkusen riktigt snyggt. Till nästa år skall jag fråga om vi inte kan vara på denna plats istället, men det gäller att komma ihåg det när jag ansöker om platsen nästa år. Jag är lite lat och kopierar bara förra årets ansökan, ändrar bara datum och skickar iväg. Men den här platsen skall jag verkligen komma ihåg! Att ringa och fråga imorgon kan jag göra, men troligtvis är många på semester i Vellinge kommun, vecka 29 och 30 är veckorna då Sverige verkligen är stängt har jag lärt mig från tidigare år, och det är svårt att få ett besked.IMG_0057 Line kom och hälsade på här i Skanör, hon jobbade här vår många år sedan med Freddie Steckel och det är alltid lika roligt att träffa henne! IMG_0052På dagen i Skanör. IMG_0061Här plockar vi ner tältet i Skanör.

En reaktion på “Skanör

  1. Ni påstår att ni ligger vid vattentornet i Skanör – men det finns inget vattentorn i Skanör. Nä, ligger varje år vid Vattentornet i Falsterboväldigt nära utrymmen, som Falsterbo Horseshow använder som parkeringsplats under tävlingarna. Det är utan tvekan den ängen ni har tittat på under en promenad, som beskrivs på annat ställe.
    Den enda ursäkten för er dåliga lokalkännedom är förmodligen det faktum att en ICA-handlare i Skanör köpte hela föreställningen och sedan skänkte eller sålde billig biljetter till sina kunder i reklamsyfte. Vi har också under en tid haft ett Skanör-postnummer. Detta är numera 239 41 Falsterbo. Jag uppskattar era föreställningar, som har absolut högsta klass,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *